top of page
octopus-carwash_clean4u

Clean4You interieur

Vanaf heden kan u bij ons niet enkel terecht om uw auto aan de buitenkant te verwennen, maar ook aan de binnenkant. Ook een dieptereiniging, vlekverwijdering, ontgeuring, airco reinigen bieden wij vanaf nu aan. Om het compleet te maken hebben we ook de mogelijkheid om jouw wagen te waxen, te polieren en extra lakbescherming aan te brengen.

octopus-carwash_clean4you

WelkoM IN OUR LOUNGE

Vanaf heden kan u bij ons niet enkel terecht om uw auto aan de buitenkant te verwennen maar ook aan de binnenkant. Wij poetsen het interieur van uw wagen terwijl u wacht in de lounge en geniet van een lekkere koffie of een frisdrank en free wifi .

Ook een dieptereiniging, vlekverwijdering, ontgeuren, airco reinigen bieden wij vanaf nu aan.

Om het compleet te maken hebben we ook de mogelijkheid om uw wagen te waxen, te polieren en lakbescherming aan te brengen.

MAKKELIJK BEREIKBAAR

We bevinden ons op de ring van Herentals. Door deze centrale ligging zijn we een strategische keuze als full service carwash.

ENKEL OP AFSPRAAK

Om elke wagen ook tot in de puntjes van binnen te reinigen, werken we enkel op afspraak en kan je in onze lounge wachten met een tas koffie.

ONEVENAARBARE SERVICE

Wij gebruiken enkel de meest professionele en beste interieurpoetsproducten die er momenteel op de poetsmarkt zijn. De jaren ervaring die onze medewerkers hebben is het grootste pluspunt.

Interieur reiniging

60€

Grote interieur reiniging

395€

Simoniseren

250€

Ozon behandeling

75€

Desinfecteren & reinigen van airco

45€

Nood aan een afspraak voor een reiniging?

bottom of page