top of page
octopus-carwash_self-carwash

Self-carwash 24/7

Op onze milieuvriendelijke self-carwash proberen we jullie te helpen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen bij het wassen van uw voertuig. Wij zijn er van overtuigd dat onze combinatie van schuim en/of hotwax en glansspoelen het beste resultaat levert. Betaal eenvoudig en bepaal zelf hoelang je het gekozen programma wilt gebruiken.

Advies nodig? We helpen jou graag verder!

1

VELGEN

Neem de velgenlans en spuit de velgen gelijkmatig in van onder naar boven. De velgenchemie weekt het vuil los.

2

ACTIEF SCHUIM

Neem de schuimlans en schuim de wagen gelijkmatig in van onder naar boven. Het actiefschuim weekt het vuil los.

3

HOGEDRUKWASSEN

Neem de hogedruklans en spuit de wagen van onder naar boven af. Hou de lans ongeveer op 10 cm van het wagenoppervlakte om een goed resultaat te bekomen. Warm onthard water met shampoo onder hogedruk zorgen voor een goede reiniging. 

4

HOGEDRUKWASSEN EXTRA POWER

Neem de hogedruklans en spuit de wagen van onder naar boven af. Hou de lans ongeveer op 15 cm van het wagenoppervlakte om een goed resultaat te bekomen. Warm onthard water met shampoo onder hogedruk zorgen voor een goede reiniging. 

5

SCHUIMBORSTEL

Met de schuimborstel kan men een sterk vervuilde wagen reinigen. Werk van onder naar boven zonder stukken over te slaan. Gebruik de schuimborstel NOOIT zonder de wagen voor te wassen met hogedruk!

6

SPOELEN

Neem de hogedruklans en spoel de wagen van boven naar onder af. Hou de lans op ongeveer 30 cm van het wagenoppervlakte om een goed resultaat te bekomen. Koud onthard water onder hogedruk zorgt voor een goede spoeling.

7

HOTWAX

Neem de hogedruklans en spoel de wagen met de beschermende wax van boven naar onder af. 

Hou de lans op ongeveer 30 cm van het wagenoppervlakte om een goed resultaat te bekomen.

Warm onthard water met een beschermde wax zorgen voor een betere lakbescherming en extra glans.

8

GLANSSPOELEN

Neem de hogedruklans en spoel de wagen met gedemineraliseerd water ( omgekeerde osmose ) van boven naar onder af. Hou de lans op ongeveer 30 cm van het wagenoppervlakte om een goed en vlekvrij resultaat te bekomen. Manueel nadrogen is niet nodig

Vragen of opmerkingen? Professioneel advies?

bottom of page