top of page
octopus-carwash_wasstraat

Krasvrije wasstraat

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en milieuvriendelijke producten in onze wasstraat met krasvrij textiel. Dit is de perfecte combinatie voor een superieur en veilig resultaat! Het "TOP WASH" programma met zijn speciale polish en hoogglans zorgen ervoor dat uw wagen een mooie diepteglans krijgt en langer proper blijft.

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

OCTOPUS KERAMISCHE COATING

Ontdek de exclusieve kracht van Octopus Keramische Coating, nu alleen verkrijgbaar bij Top Wash & VIP Extra! Geef je auto de ultieme bescherming en een ongeëvenaarde glans, en dat alles voor slechts een kleine meerprijs van €2. Maak indruk op de weg en laat je auto stralen als nooit tevoren.

MAKKELIJK BEREIKBAAR

We bevinden ons op de ring van Herentals. Door deze centrale ligging zijn we een strategische keuze als full service carwash.

GEEN LANGE WACHTRIJEN

Met onze  full automatische carwash staan we garant voor korte wachttijden. Je bent dus altijd snel aan de beurt.

HYPERMODERN

We beschikken over een innovatieve lange wasstraat met textielborstels, GRATIS indoor en outdoor stofzuigers en een GRATIS mattenreiniger.

MILIEUVRIENDELIJK

Met 93% gerecupereerd water, biologisch afbreekbare zepen en groene stroom zijn wij een milieuvriendelijke oplossing voor de schoonmaak van je auto.

Top Wash

19€

VIP Extra

17€

Gold Wash

15€

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE WASPAS?

De VOORDELEN:

Een origINELE CADEAUTIP

octopus-carwash_octopus waspas

Schenk een waspas met het bedrag naar keuze!

U BETAALT

GRATIS BONUS

WASPASWAARDE

Vragen of opmerkingen? Professioneel advies?

bottom of page